ליגת האלופות: מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון לצפייה ישירה - Watch itהצטרפו לערוץ הטלגרם כדי להתעדכן איזה משחק עולה (לחץ עלי). ליגת האלופות: מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון לצפייה ישירה, ליגת האלופות: מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון שידור חי, ליגת האלופות: מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון שידור חי, מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון שידור ישיר, ליגת האלופות: מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון שידור ישיר חי לצפייה ישירה, ליגת האלופות: מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון שידור חי ישיר לצפייה ישירה, ליגת האלופות: מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון שידור חי ישיר לצפייה ישירה, ערוץ ספורט 5 לייב שידור ישיר חי לצפייה ישירה יוטיוב, ערוץ ספורט 55 לייב שידור ישיר חי לצפייה ישירה יוטיוב, ליגת האלופות: מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון יוטיוב, ליגת האלופות: ליגת האלופות: מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון יוטיוב הצטרפו לערוץ הטלגרם כדי להתעדכן איזה משחק עולה (לחץ עלי).
מילאן אינטר כרטיסים בעת טיול במילאנו, תוכלו ליהנות במיוחד ממשחק כדורגל של אחת מקבוצות הכדורגל הטובות ביותר בכל הזמנים. “אינטר מילאנו” נחשבת לאחת הקבוצות המוצלחות והאהובות ביותר. מדובר בקבוצת כדורגל אשר גרפה עשרות גביעים והצלחות לאורך השנים והאהדה הרבה כלפיה מורגשת באטליה, באירופה ובעולם כולו. אנשים נוהרים למילאנו על מנת לצפות במשחקי הכדורגל של הקבוצה. הזמינו עוד היום חבילות ספורט לאינטר שכוללות כרטיסי טיסה למילאן, מלונות מפנקים וכרטיסים למשחקים. לחילופין, ניתן לרכוש בנפרד כרטיסים למשחק של אינטר. רומארומא (הבירה האיטלקית), הנחשבת כאחת הערים המעניינות במיוחד, תחת הנהגתו של ראג’י.
רוגר שמידט: "מכבי חיפה משחקת כדורגל אמיץ ואינטנסיבי"מכבי חיפה תארח מחר (22:00) את בנפיקה ליסבון במסגרת המחזור האחרון של שלב הבתים של ליגת האלופות. הקבוצה מפורטוגל עדיין יכולה לסיים את המחזור במקום הראשון בבית, ולשם כך היא צריכה לנצח ושפריז סן-ז'רמן תאבד נקודות מול יובנטוס במשחק המקביל. ישנו גם תרחיש בו שתי הקבוצות מנצחות ובנפיקה עדיין תסיים ראשונה בזכות הפרש שערים עדיף, אך הוא לא ריאלי.
מתגוררים בה כ-2 מיליון תושבים כאשר שני שליש מהם מאמינים בדת הנוצרית קאתולית. השפה המדוברת היא כמובן ספרדית. המטבע הוא האירו האירופאי. מזג האוויר דומה לזה של ישראל כך שחודשי האביב וחודשי הסתיו הם הטובים ביותר לטיולים. מיליוני תיירים מכל רחבי העולם פוקדים את העיר בכל שנה. הזמינו עוד היום חבילות ספורט לברצלונה שכוללות כרטיסי טיסה לברצלונה, מלונות מפנקים וכרטיסים למשחקים. לחילופין, ניתן לרכוש בנפרד כרטיסים למשחק של ברצלונה.
מילאןהעיר מילאנו, אשר ממוקמת במחוז לומברדיה שבצפון איטליה, נחשבת לאחת המדינות המתוירות בעולם. העיר ממוקמת באזור אסטרטגי מעולה כאשר שכנותיה הקרובות הן שוויץ וצרפת. העיר נחשבת למרכז מסחר, תרבות וספורט וביקור בה תגרום לכם לחוויה בלתי נשכחת! ֿהעיר מונה כ- 1, 700, 000 בני אדם ונחשבת לאחת הערים המתויירות בעולם בעיקר בחודשים אפריל, מאי, יוני, ספטמבר ואוקטובר – אז מזג האויר נחשב לנוח במיוחד. הזמינו עוד היום חבילות ספורט למילאן שכוללות כרטיסי טיסה למילאן, מלונות מפנקים וכרטיסים למשחקים. לחילופין, ניתן לרכוש בנפרד כרטיסים למשחק של מילאן.
העיר רומא מוכרת בזכות הקולוסיאום המפואר. העיר רומא מכילה כמעט 3 מיליון תושבים, וגם נחשבת כעיר הרביעית הגדולה ביותר באירופה. הזיהוי והכינוי של רופא הוא הסמל הרומאי דמוי כתר יחד עם צירוף האותיות: SPQR. במרכזה של רומא, תוכלו למצוא מרכזים גדולים של מסחר, מסעדות, בתי דפוס, והוצאות לאור. העיר רומא עדיין לא איבדה מהקסם העתיק, ועדיין מכילה שלל אפיקי תיירות עתיקים במיוחד. בכל הקשור לכדורגל, לעיר רומא יש אצטדיון מאוד מפואר בשם: “Stadio Olimpico”. לעיתים, האצטדיון נקרא גם האצטדיון האולימפי, ובו מתארחת קבוצת לאציו, וכמובן מיוצגת בו הנבחרת הרומאית. האצטדיון נפתח ב- 1937, ובו התרחשו שלל אירועים, כמו: אולימפיאדת רומא, גביע העולם, גביע אירופה, ושלל תחרויות נוספות.
בקריית אליעזר היה חלק מחוליית הקישור של הקבוצה, שזכתה באליפות הבלתי נשכחת בעונת 1993/94 שהסתיימה ללא הפסד. בעונה זו, שכללה כמובן גם את ה־0:5 ההיסטורי על מכבי ת"א, כבש קנדאורוב עשרה שערים מעמדת הקשר האחורי, והוסיף חמישה בישולים. "זה היה מדהים שלא הפסדנו אף משחק. בגיל 19 שיחקתי כמעט בכל המשחקים, וקיבלתי זימון לנבחרת אוקראינה. לעולם לא אשכח את הניצחון על מכבי ת"א. היתה לנו קבוצה עוצמתית מאוד. זה היה נראה שיכולנו לנצח כל קבוצה שעמדה מולנו". אתה זוכר את האווירה בישראל? את האהבה של האוהדים? "אהבתי ואני עדיין אוהב מאוד את ישראל. תמיד קיבלתי יחס חם מאוד גם מהאנשים ברחוב וגם מהאוהדים של חיפה.
שילוב של מזל, כישרון והנהלה רצינית – הביאו את הקבוצה כל הדרך מהליגה הרביעית ועד הפריימר ליג. כרטיסים לברנטפורד מזמינים רק מסוכנות כרטיסים אמינה ומוכרת, כמו ספורטיבי. באתר תוכלו לרכוש חבילות ספורט וכרטיסים למשחקי ברנטפורד. ברצלונהברצלונה היא עיר הבירה של חבל קטלוניה. העיר ידועה כמרתקת, מיוחדת, עשירה, מסתורית, מודרנית ובו זמנית גם קלאסית. זוהי ללא כל ספק אחת הערים האהובות ביותר באירופה. הקסם של ברצלונה בא לידי ביטוי במסעות קולינריים מרתקים, ארכיטקטורה מרשימה, מבנים היסטוריים, אופנה, פסטיבלים, חופי ים, מקומות בילוי ובהיותה אימפריה של כדורגל. העיר ברצלונה היא השנייה בגודלה בספרד (שטח של כ-100 קמ”ר).
הזמינו עוד היום כרטיסים למשחקי רומא במחירים מנצחים. באיירן מינכןינכן הינה העיר בירה של בוואריה, חבל ארץ בגרמניה אשר נחשבת לאחת הערים הקסומות באירופה. מדובר בעיר המהווה מרכז תרבותי חשוב וטומנת בחובה ארמונות מפוארים; מוזיאונים מרשימים; מופעים ותיאטראות יוצאים מן הכלל. כמו כן, היא ממוקמת גיאוגרפית באזור בו נוח מאוד לתיירים לעצור במהלך טיולים במדינות שכנות כמו צ’כיה, אוסטריה או שוויץ. במינכן חיים כ-1, 300, 000 תושבים. תרבות הספורט בגרמניה גרמניה הינה אחת המדינות אשר משקיעות משאבים אדירים בתחומי הספורט השונים, כאשר תחום הכדורגל נחשב לתחום המועדף ביותר על הגרמנים ומהווה חלק בלתי נפרד מחיי הפנאי שלהם.
אתלטיקו מדרידהעיר מדריד היא בירת ספרד ומקום מושבו של המלך. כ-3. 2 מיליון תושבים מאכלסים את העיר אשר ממוקמת בגובה של 667 מטר מעל פני הים. ההיסטוריה המפוארת של האימפריה הספרדית הביאה אל העיר פריטי אומנות רבים שמוצגים במוזיאונים, באתרים תרבותיים, בארמון המלך, בתיאטרון המלכותי ובפארק בואן רטירו. מזג האוויר של מדריד הוא ים תיכוני. הגובה של העיר מביא אליה יחד עם מזג האוויר הים תיכוני החמים גם רוחות קרות וחודשי חורף עם טמפרטורות שיורדות אל מתחת לאפס. כדורגל במדריד ההיסטוריה של מדריד מספרת את תולדות ספרד. יש למדריד תפקיד חשוב בעיצוב אופייה של ספרד כמדינה אירופאית מובילה, מודרנית ובו זמנית גם מסורתית. התיירים שרוכשים חבילות למדריד נהנים ממסעדות, אופנה, ארכיטקטורה, אומנות, מוזיקה וספרות קלאסית. הזמינו עוד היום חבילות ספורט לאתלטיקו מדריד שכוללות כרטיסי טיסה למדריד, מלונות מפנקים וכרטיסים למשחקים. לחילופין, ניתן לרכוש בנפרד כרטיסים למשחק של אתלטיקו.
הקרנת ליגת האלופות בפארק הלאומי - עיריית רמת גן יום שלישי, 6.9 | קבוצה מארחת- בנפיקה ליסבון | קבוצה מתארחת- מכבי חיפה; יום רביעי, 14.9 | קבוצה מארחת- מכבי חיפה | קבוצה מתארחת-
מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון: ראש בראש 02/11 - 365Scores ליגת האלופות, מכבי חיפה נגד בנפיקה ליסבון (02/11/2022) צפו בהיסטוריית המפגשים בין הקבוצות ומאזן המשחקים
אינטרמילאנו היא בין הערים המתוירות והיפות ביותר שיש. עשרות אלפי תיירים מגיעים לאיטליה על מנת להכיר את מילאנו, ולא בכדי. מדובר בעיר השנייה בגודלה באיטליה אשר שוכנת במחוז לומברדיה שבצפון. שכנותיה של מילאנו הן צרפת ושוויץ, עובדה אשר ממקמת אותה כמרכז תחבורה אידיאלי עבור תיירים ותושבים גם יחד. העיר מונה כ-1, 700, 700 תושבים ונחשבת מרכז מסחר ותרבות. בביקור בעיר תוכלו להיחשף להיסטוריה ענפה אשר באה לידי ביטוי בארכיטקטורה המיוחדת ובמונומנטים הייחודיים. כמו כן, העיר מונה גלריות אמנות רבות, מוזיאונים מרשימים וכמובן את בית האופרה המוכר בעולם שנקרא “לה סקלה”.
בנפיקה ליסבון נגד מכבי חיפה | ליגת האלופות מועדונים בינלאומיים יום שלישי, תאריך 06 ספטמבר 2022. משחק בין בנפיקה ליסבון למכבי חיפה במסגרת הליגת האלופות.משחק זה ניתן להימור
סרגיי קנדאורוב: "אני אוהב את מכבי חיפה, אבל רוצה שבנפיקה תנצח" קנדאורוב במדי חיפה | צילום: דני מרון ביום רביעי, מכבי חיפה תארח את בנפיקה למשחק האחרון שלה במסגרת ליגת האלופות - משחק שיכול
שחקני בנפיקה ליסבון חוגגים(צילום: EPA)על המומנטום שעלול להיקטע עם פגרת המונדיאל: "זה מה שיש, איני חושב על זה יותר מדי כי אין ביכולתי לשנות את המצב. אף אחד לא שמח שהמונדיאל באמצע העונה, אבל אני מתמקד רק במשחק בחיפה, לא מסתכל שבועיים קדימה". על כך שבנפיקה תעלה לראשונה העונה ללא אנסו פרננדס המושעה: "אני מצפה לאותה יכולת מהקבוצה, אנסו שחקן מאוד חשוב עבורנו במרכז השדה, אבל לפעמים צריכים להחליף שחקני מפתח ולהראות שאנו יכולים להתמודד עם זה.
לרוע המזל שלנו, סנילי זקן אחד מטיל אימה לא רק על אוקראינה שלי, אלא על כל העולם. מי שמסתכל על הדברים מהצד ולא עוזר - זו בעיה שלו וזה על מצפונו". קנדאורוב במדי בנפיקה. עבר לפורטוגלים תמורת כמיליון דולר, צילום: Gettyimagesאז אם אני שואל אותך בעד מי אתה במשחק, התשובה ברורה? אני מאוד אוהב את חיפה, אבל כרגע אני בבנפיקה ואני רוצה שהיא תנצח. הם נתנו לי עבודה ועזרו למשפחה שלי בלי סוף. רוי קוסטה (נשיא בנפיקה, ד"ל) כל הזמן תומך בי, אז אני במשחק הזה עם בנפיקה, אני מצטער". בין 1993 ל־1997, קנדאורוב, כאמור, שיחק במכבי חיפה, שאליה הגיע ממטאליסט אחרי עבודת סקאוטינג נהדרת של מאמנה דאז - גיורא שפיגל.
ליגת האלופות מחזור 1 / סיום בנפיקה 2 - מכבי חיפה 0 / פ.ס.ז 2 - מכבי חיפה תפתח את הופעותיה במשחק חוץ נגד בנפיקה ליסבון. עוד משחקים הערב. בית 8 פ.ס.ז - יובנטוס 22:00 בית